Translate

dimecres, 27 de març del 2013

Art per la cuina

Tot que ella no pensi com jo, continuo dient que la nostra cuina és fosca, li falta llum, més que res per què no té finestra a l'exterior, com fora normal. No, la nostra cuina té una finestra interior!!!!

Per això estic capficada en donar-li punts de llum, i quina millor manera (a falta d'una gran finestra amb vistes al jardí) que donant-li claredat amb els objectes que hi anem posant?





Aquests són alguns del materials que he usat, un llenç, una plantilla amb el dibuix que volem fer al llenç (si tu ets més artista que jo et pots atrevir a fer el teu propi dibuix), un plàstic dur i transparent, rotulador  permanent, regle, cinta de pintor, cutter i unes lletres per formar la paraula elegida.




Dibuixem al plàstic el dibuix en ziga-zaga resseguint la plantilla, ens ajudem del regle per fer les línies ben rectes.




Amb el cutter retallem la part de la plantilla que ens sobra per poder-la usar per pintar




I l'enganxem al llenç, amb espai adhesiu i pintem amb pintura acrílica (en el nostre cas), quan encara és molla, la pintura, aixequem la plantilla, esperem a que s'assequi la part que ja tenim pintada i tornem a enganxar la plantilla, i continuem el nostre dibuix, un cop sec hi enganxem la paraula escollida





La salamandra de fusta, que ha hivernat a la cuina i aviat podrà sortir al jardí, acompanya el nostre art per la cuina.




Què et sembla? 





Tot que ma mare digui que no, continuo pensant que la nostra cuina és fosca, li falta llum, llum natural!!!!  i jo ja estic donat-li tombs a un nou projecte per la nostra cuina!

Bon dimecres i que tingueu una bona Pasqua.








2 comentaris: