Translate

divendres, 20 d’abril del 2012

Sant Jordi (1a part)

Ara que s'acosta la diada us volia ensenyar una coseta per a fer un mateix  o do it yourself com en dieuen els de parla anglesa (DIY).

L'any passat, el meu fill va fer 6è,  l'últim curs a l'escola, i volien fer un petit viatge de final de curs, per celebrar el final d'una etapa i agafar forces per començar la següent a l'institut.

Van fer diferents activitats, una tómbola, una parada d'artesania amb joies fetes per ells, sorteig d'una cistella de Nadal,  ....   per guanyar diners per finançar-se el viatge o almenys una part.

Per Sant Jordi, van pensar que al nostre poble ja hi venen roses i llibres i que per evitar l'intrusisme i no prendre clients a ningú  van decantar-se cap a l'opció de que ells podien fer alguna cosa diferent i original per a que la gent els ho comprés.

Amb una cartolines de diferents colors, espigues, cinta amb la Senyera, diferents poemes sobre la Diada i càpsules del Nespresso ...





després de molta paciència, ganes, hores, alicates i pistola de silicona van aconseguir un bon munt d'això, targeta-llibre de Sant Jordi! 






Aquest va ser el resultat, el color de l'espiga ja no és el que era un any enrere, treballant les càpsules amb les alicates i superposant diferents capes i empegant-les amb silicona van crear una rosa, s'enganxa tot a la cartolina i ja està.

Aquesta era la seva idea per substituir el llibre, T'agrada?
També van fer una coseta per les senyores, una rosa diferent, en el pròxim post te l'ensenyo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada