Translate

dimecres, 20 de juny del 2012

Mosquitera

Si, ja ho sé, fa anys que em fa falta, però fer-la fer a mida és car ja que la porta que duu al jardí des de la sala és gran, surt de les mides estàndards, es un finestral que fa uns 3 mestres d'ample,




amb una fulla corredera i l'altra oscilovatent, en aquests moments utilitzem la d'obertura normal, i aquesta sola ja fa mes de 1,30 metres d'ample,




Aquestes son les vistes del jardí, i la fletxa assenyala el Cuallarga, amagat sota la cica, esperant a que surta al jardí. Bé, al que anàvem, quan vaig veure a la publicitat del Lidl aquestes cortines mosquiteres vaig pensar que podria ser la solució.




Fan un metre d'ample  i vaig pensar que en podria comprar dues, i provar de fer un experiment, enganxar-me mitja a una banda i fer com si fos una mosquitera fixa. La mosquitera es s'enganxa a la finestra amb velcro blanc del que s'empega  (inclòs al paquet) i així ho vam fer, afegint-ne mitja, que es l'assenyalada amb la fletxa de la foto de més avall.




La vam enganxar a l'altra part amb velcro negre que tenia per casa i aixi privar als insectes delirosos d'entrar a casa el pas.




I en una estona ho vam enllestir, ara puc obrir la porta i deixar que entri l'aire entre altres, ja que el Cuallarga ja ha apres el funcionament, quan l'obres es torna a tancar de seguida gràcies a unes peces magnètiques que s'enganxen a mesura que es va tancant la mosquitera.



Bon dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada