Translate

dissabte, 18 d’agost del 2012

Au! ja l'hem tacat!!!

Tot i que al posar l'alfombra vam pactar no menjar al sofà, no van durar gaire les bones intencions!!! i la llei de Murphy treballa molt i fins i tot arriba a sorprendre't!!! bé, doncs,  sí, em tacat l'alfombra!!!




Quin desastre!!! vaig netejar les taques desseguida, amb una baieta humida, i van desapareixer, però al cap d'uns dies, potser al trepitjar la zona, o ves a saber, van tornar a sortir! quin desastre!!!
I vaig iniciar la recerca de la solució, i vaig trobar una fòrmula que es repetia a molts llocs, senzilla, ecològica i amb productes que tots tenim casa.





Tres cullerades de vinagre blanc, dues de sabó de rentar plats i una tassa d'aigua calenta, aquesta  és la  fòrmula,   fàcil, no? ara tan sols queda saber si funciona!! Primer passem l'aspiradora i ens hi posem.




L'Èric va oferir-se voluntàriament a fer la neteja!!! Sense demanar-li? mmmmmm.... segur que això  tindrà alguna contrapartida!!!! 


Uns instants després de començar, les taques ja no hi eren! havien desaparegut!!! ja? tant depressa? 








Amb paper de cuina eixuguem una mica la humitat, i ho deixem assecar! Amb aquesta calor la veritat  és  que no tarda gaire!

I aquest n'és  el resultat!








Tornem a tenir l'alfombra com si fos ..  nova?

Fins dilluns, que tinguis un bon cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada