Translate

dimecres, 1 d’agost del 2012

Què hi falta?

M'he estat mirant el sobre del nou moble del racó de reciclatge i... no creus que hi falta alguna cosa, és molt pobre, no et sembla?




He rumiat molt que hi podia posar, evidentment que ja tingues a casa, no em venia de gust comprar res nou i no m'hi volia gastar "ni un duro", he recordat que al garatge hi tinc algunes unes tenalles de vidre antigues no gaire grans, ara a esperar a veure com hi queda.


Aquesta és la tenalla, no sé que hi havia pogut haver originalment dins, ni com era la tapa, ni per a que servien,  ni res de res, haurem de preguntar-ho!!

Porta una carcassa de plàstic, a hores d'ara bastant deteriorat, el temps fa molt de mal!!!




Amb les estisores de l'Eduard de tallar les guies de metall del pladur he tallat la coberta de plàstic, com estava molt ressec no ha costat gaire, també he de dir que aquestes estisores tallen tot el que se'ls posa davant.



Un cop treta la coberta veiem que   la nostra  tenalla està molt bruta, doncs.. a estovar un estona amb lleixiu amb detergent. La veritat és que no ha costat gaire netejar-la.

I ara a provar diferents possibilitats, la guanyadora és aquesta.




T'agrada? les rames les tenia d'un centre de taula que havia tingut temps enrere, són de plàstic i els pots donar la forma que creguis millor,  i les boles de vidre verd també ja eren a casa, vivint a l'armari d'articles de decoració en desús.
D'aquesta manera reciclem coses antigues i coses que ja no usàvem, els donem una altra oportunitat.

Ara una de més a prop!




Bon dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada